Thursday, December 20, 2012

Pre-wedding

I'm Back setelah setahun setengah.. Hoorey.. berwajah baru.. Ok actually nak tukar semua yang tidak bertudung dalam ni.. Maka masa tidak mengizin kan lagi..Hubby pulak busy dengan on-call je, pastu dengan activity kat Hospital...Ok ni pic Pre-wedding kami, actually dah lama terperuk dalam lappy ni.. Ohh lupa, saya sudah bertukar status selama ini..eceh..gambar yang lain-lain akan menyusul kemudian..
Pre-wedding kami dekat putrajaya, presint 11 kalau tak silap saya, pemilihan tempat ni adalah photografer a.k.a my cousin.. Cantik sangat.. mula-mula rasa malu, akan tetapi disebabkan saya yang sangat hyperactive, suasana jadi riuh rendah. Ada juga suasana sangat touching apabila making the video pre-wedding.. hais... Saat kami berkenalan, sampai la kejinjang pelamin sampai la sekarang ini.. Love u hubby..
 Macam-macam kami tempuhi, tapi hubby yang banyak menagis dari i wokey.. beliau sangat dramatik.. tengok cita FULL HOUSE pun dia nanges.. But now alhamdulillah.. Hari-hari asyik bergurau senda je.. But sometime, rasa nak ketuk dengan senduk je hubby ni.. suka mengusik i yang takut lipas ni.. Dulu duduk dengan parent, rumah i tak banyak lipas, but bila duduk sendiri.. hari-hari dikelilingi lipas.. ***pitam***
 
Ok nanti sambung lagi.. da... XoXo